Kategori Öltips

Lite för länge sedan…

Men nu kom sommaren och med den en möjlighet att sitta ute och äta. Utan att först pälsa på sig skoteroverall och skoterkängor. Äntligen säger jag. Här en Nebuchadnezzar från Omnipollo i väntan på att marinaden på lammracksen ska ta. En öl som, enligt mig och min smak, är en av de allra bästa. Fantastiskt mycket smak, en hel del beska och en fantastisk fyllighet. Kan jag varmt rekommendera.

Nebuchadnezzar

Omnipollo, Nebuchadnezzar

Läs mer...

En vanlig onsdag…

När middag på stan blev inställd hamnade jag efter en del velande på hötorgshallen. Hittade där lite korvar som jag bara måste testa. Chorizo och salsiccia blev valet för kvällen. På grillen avnjutet tillsammans med en kall Bishops finger blev en riktigt bra middag en onsdag som denna.

Läs mer...

Grillat är godast…

Idag blev det en egenhändigt grillad burgare. Blev riktigt gott tillsammans med en Södra Pale Ale från Södra maltfabriken.Läs mer...

Mycket smakrik från Mikkeller

Riktigt bra öl med mer än bra beska och bra smak. Doftar fantastiskt. Dracks tillsammans med en Gruyère samt ytterligare en hårdost från Gotland smaksatt med tryffel. Ölen gjorde sig bäst tillsammans med Gruyèren. Ikväll testar jag den nog till grillat kött vilket jag tror kan vara en bra kombination.

Mums från Mikkele

Gott öl med mycket smak

Läs mer...